Godts had Bergwijn en Forbs liever bij Ajax gehad

Godts bijt op zijn lip na vraag over Bergwijn en Forbs: 'Denk dat het wel duidelijk was'

26 september om 23:44

Mika Godts was donderdagavond de grote man bij Ajax met twee goals tegen Besiktas. De jonge aanvaller krijgt door het vertrek van Steven Bergwijn en Carlos Forbs meer speeltijd, maar hij bleek niet eens zo heel blij dat zijn twee concurrenten vertrokken.

"Het was een heerlijke avond", vatte Godts het duel met Besiktas samen bij Ziggo Sport. "In elk opzicht waren we goed. Ook vanuit de opbouw ging het goed, dan zie je dat we makkelijk bij de aanval komen. We hebben alles gedaan wat de trainer ons vroeg. Persoonlijk is het lekker dat ik eindelijk twee keer kan scoren. In de tweede helft waren er nog meer ruimtes en daardoor kon ik meer aan de bal komen."

Daarna krijgt Godts de vraag wat hij dacht toen Bergwijn en Forbs vertrokken bij Ajax. "Ik dacht niet heel veel. Het waren twee goede vrienden van me, dus ik had ze liever hier gehad. Natuurlijk betekent het wel dat ik meer ging spelen. Ik denk dat het wel duidelijk was dat ik de enige was bij het eerste op die positie, dus probeer ik dat zo goed mogelijk in te vullen. Vandaag ging het heel goed."