Fitz-Jim zat met assistent Farioli voor EL-duel

Ajax-uitblinker deed aanpassing in spel voor Besiktas: 'Met assistent besproken'

26 september om 23:33
Laatste update: 27 september om 00:15

Kian Fitz-Jim was één van de beste spelers op het veld tijdens de ruime zege van Ajax op Besiktas. De aanvallende middenvelder maakte de openingsgoal en vertelde na de wedstrijd dat hij wat aanpassingen in zijn spel had gedaan.

Tegenover Ziggo Sport vertelt Fitz-Jim wat hij anders deed tegen Besiktas. "Donderdag heb ik met Daniele (Cavalletto red. assistent-trainer van Francesco Farioli) mijn wedstrijd tegen Go Ahead teruggekeken. In dat duel zwierf ik om de zestien meter heen, maar vandaag kon ik echt in de zestien meter komen. Dat moet ik vol blijven houden. De club, de spelers en de mensen om me heen geven me heel veel vertrouwen."

Fitz-Jim merkt ook nog iets op aan zijn ploeg tijdens thuiswedstrijden. "Ik denk dat we hier in de ArenA altijd beter zijn. Dat zou niet moeten natuurlijk, maar het is wel zo. Alles ging gewoon hoe we het voor ogen hadden. Dat loont uiteindelijk. Je kan niet verzwakken, want we willen heel graag goed beginnen natuurlijk. Ik heb het gevoel dat dit mijn jaar kan worden bij Ajax."