Henderson blikt terug op woordenwisseling met Traoré

Henderson geeft uitleg over woordenwisseling met Traoré: 'Dit houdt iedereen scherp'

26 september om 23:15

Jordan Henderson is trots op zijn ploeg na de ruime zege op Besiktas. De aanvoerder had tijdens het duel nog een woordenwisseling met Bertrand Traoré en legt voor de camera van Ziggo Sport uit waar dit over ging.

"Dit is heel mooi. We hebben vanaf de eerste minuut goed gespeeld en dan haal je ook een mooi resultaat", luidt de tevreden conclusie van Henderson na de 4-0 zege van Ajax op Besiktas. "We waren comfortabel en veelal de dominante ploeg. Het is ook belangrijk dat we geen tegengoals hebben gekregen."

Henderson ziet dat de Amsterdammers over de gehele linie de betere ploeg waren donderdagavond. "Deze wedstrijd hebben we over het hele veld gewonnen. We waren beter aan de bal, koelbloedig voor het doel en we verdedigden als team. Over een groot gedeelte waren wij de besten en we kregen dan ook de verdiende drie punten."

Henderson had na de 3-0 nog een korte aanvaring met Bertrand Traoré. "Als je me hebt zien spelen door de jaren heen, dan is dat voor mij normaal”, lacht Henderson. De aanvoerder krijgt dan de vraag of het intimiderend kon voelen voor Traoré. “Na het fluitsignaal sprongen we gelijk in elkaars armen. Het blijft wel voetbal. 3-0 voor staan is prima, maar met één tegengoal kan de wedstrijd al omdraaien. We moeten altijd alert en scherp zijn en als je dan soms een discussie met iemand hebt, dan houdt dat iedereen scherp."