Lopetegui geblesseerd na gemiste kans van Summerville

Summerville bezorgt Lopetegui indirect blessure: manager heeft zelfs krukken nodig

26 september om 14:13
Laatste update: 26 september om 19:50

Crysencio Summerville heeft Julen Lopetegui woensdagavond indirect een blessure bezorgd. De manager van West Ham United moest na de verliespartij bij Liverpool Anfield zelfs met krukken verlaten. 

West Ham was woensdagavond in het kader van de League Cup te gast bij het Liverpool van Arne Slot, dat uiteindelijk met 5-1 won. Bij een 3-1 stand kreeg de van Leeds United overgekomen Summerville een grote kans. De Nederlandse vleugelaanvaller scoorde echter niet, tot grote frustratie van Lopetegui. 

De Spanjaard sprong in de lucht, en bezeerde bij de landing zijn kuit. Na de wedstrijd zag de aanwezige pers hem richting de perszaal strompelen, waar hij erkende zichzelf te hebben geblesseerd. "Ik heb een een kleine blessure opgelopen", tekende The Daily Mail op. Uiteindelijk had hij krukken nodig om zich richting de spelersbus van West Ham te begeven. 

Summerville is overigens niet de enige Nederlander zijn die Lopetegui woensdag een vervelende avond heeft bezorgd. Bij Liverpool was het Oranje-international Cody Gakpo die de Spaanse manager teisterde door twee doelpunten te maken.