Lammers proefde meer in Manchester

Lammers proefde meer: 'Dan hadden we er een overwinning uit kunnen halen'

25 september om 23:41

Sam Lammers zorgde er met zijn doelpunt op Old Trafford voor dat FC Twente een knap punt pakte tegen Manchester United. De spits is erg tevreden met zijn goal en het gelijkspel, al had er misschien zelfs meer ingezeten.

Lammers droomde voorafgaand aan het duel van meerdere doelpunten op Old Trafford. "Ik ben blij dat ik er ééntje heb gemaakt", begint hij op Ziggo Sport. De spits kon na acht minuten zelfs de score openen, maar schoof de bal voorlangs het doel van André Onana. "We wisten dat er mogelijkheden zouden komen. Die bal draaide helaas net van de goal weg."

Tien minuten voor tijd werd Lammers naar de kant gehaald. "Vanaf de bank is het nóg spannender dan op het veld. Die minuten daar duurden een uur voor mijn gevoel. We hebben echt gevochten", vervolgt hij.

Lammers merkte stiekem dat er een overwinning in zat voor Twente. "Het was een vrij gelijke wedstrijd, op de laatste tien minuten na. Als je iets beter sommige counters uitspeelt, had je er nog een overwinning uit kunnen halen. Maar dit is een prachtig bevochten punt", besluit hij.