Lammers kijkt uit naar duels met De Ligt

Lammers treft oude bekende bij Man United: 'Hartstikke sterk, dus dat wordt leuk'

Vandaag om 15:40

Sam Lammers kijkt enorm uit naar de duels die hij gaat spelen tegen Matthijs de Ligt. De spits kent de Nederlandse verdediger van Manchester United nog uit de jeugd en hij belooft vuurwerk.

"Ik ben hem al een paar keer tegengekomen, ook met Heerenveen. Daarna met PSV weet ik niet of ik tegen hem heb gespeeld. Zelfs toen hij bij Juventus zat viel ik volgens mij heel even in met Atalanta", kijkt Lammers bij Ziggo Sport terug naar de keren dat hij De Ligt tegenkwam in het veld. "Dus ja ik ken Matthijs en het zijn leuke duels. Voor mij gewoon een topverdediger en hartstikke sterk, dus dat worden leuke duels."

Lammers is in ieder geval niet van plan om met De Ligt slopende luchtduels te gaan uitvechten. Dat is niet de stijl waarin de spits van FC Twente vaak speelt. "Ik ga daarin gewoon mijn eigen spel spelen. Ik ben niet iemand die gaat hangen aan verdedigers. Dat zal ik nu dus ook niet doen, maar ik ga de duels zeker ook niet uit de weg." FC Twente trapt woensdag om 21:00 uur af tegen Manchester United op Old Trafford.