Gaaei mist duel van Ajax tegen Besiktas

Farioli kampt met nieuw blessuregeval bij Ajax: 'Is er niet bij tegen Besiktas'

Vandaag om 14:36
Laatste update: om 15:22

Anton Gaaei is niet inzetbaar voor Ajax tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Besiktas. De Deense vleugelverdediger kampt met een verstuikte enkel, maar hij zal zondag tegen RKC Waalwijk waarschijnlijk weer kunnen spelen

"We missen dezelfde spelers als de jongens die er de laatste wedstrijden ook niet waren. Ook Anton Gaaei zal er niet bij zijn", onthult Francesco Farioli aan het einde van de persconferentie voor de wedstrijd tegen Besiktas. "Hij heeft een verstuikte enkel, dus die zal de komende dagen ook niet inzetbaar zijn." Gaaei viel de laatste wedstrijd soms in als buitenspeler in plaats van zijn vaste plek als vleugelverdediger.

Gaaei lijkt dus slechts enkele dagen uit de roulatie en wordt voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk weer terug verwacht. Youri Baas lijkt wel weer mee te kunnen doen bij Ajax. Hij miste de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles nog door een lichte blessure. Het is niet bekend hoe lang de centrumverdediger nog geblesseerd is. Ook Steven Berghuis, Sivert Mannsverk en Gaston Ávila zitten nog in de lappenmand bij Ajax.