Vermoedelijke opstelling Twente tegen United

Vermoedelijke opstellingen Twente en United: feest der Eredivisie-bekenden

Vandaag om 07:42
Laatste update: om 09:42

FC Twente maakt zich woensdag op voor de grootste test voor de ploeg tot nu toe. In Manchester spelen de Tukkers tegen Man United, maar Joseph Oosting laat in zijn opstelling niet zien dat hij bang is voor het Engelse topteam.

Het lijkt erop dat Oosting niets gaat veranderen aan zijn basiself vergeleken met de spelers die aan de aftrap stonden tegen Almere City. Achterin lijkt de coach dus te gaan voor Lars Unnerstall op doel en Bart van Rooij, Mees Hilgers, Max Bruns en Anass Salah-Eddine. De in topvorm verkerende Sem Steijn wordt op het middenveld geflankeerd door Carel Eiting en Youri Regeer.

In de spits gaat Oosting waarschijnlijk voor Sam Lammers en niet de ervaren Ricky van Wolfswinkel. Op de flanken lijken Daan Rots en Mitchell van Bergen de voorkeur te krijgen bij de Tukkers.

Bij United lijkt coach Erik ten Hag te gaan voor een aantal oude bekenden uit de Eredivisie. Zo is de verwachting dat André Onana op doel staat, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui centraal achterin en ook Lisandro Martinez lijkt een basisplaats te krijgen. In de spits lijkt Ten Hag te kiezen voor ervaring met Marcus Rashford. Rasmus Hojlund is nog niet fit genoeg om te starten tegen Twente.

Vermoedelijke opstelling Twente: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Steijn, Eiting; Rots, Lammers, Van Bergen.
Vermoedelijke opstelling Manchester United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Mainoo, Fernandes, Ugarte; Diallo, Rashford, Garnacho.