Wijndal kon naar Galatasaray maar club liet niets meer horen

AD: Wijndal kon naar Turkse topclub, maar hoorde plots niets meer

Vandaag om 07:09

Er zou kort sprake zijn geweest van een mogelijke transfer van Owen Wijndal naar Galatasaray, aldus het Algemeen Dagblad. De verdediger hoorde echter ineens niets meer van de Turkse topclub. 

Volgens het Algemeen Dagblad stond Wijndal afgelopen zomer voor een bodemprijs in de etalage bij Ajax en was er toen kort sprake van interesse van Galatasaray. De Turkse topclub was de enige geïnteresseerde ploeg waar de verdediger zelf ook oren naar had, maar van doorpakken was geen sprake. Galatasaray liep Champions League-voetbal mis en liet niets meer van zich horen inzake Wijndal.

Ajax probeerde Wijndal afgelopen zomer naarstig te verkopen, maar dit lukte uiteindelijk niet. Clubs als Panathinaikos en Istanbul Basaksehir toonden interesse, maar de linksback liet weten dat hij zelf niet naar die ploegen wilde. Galatasaray was dus het enige team waar Wijndal Ajax wel voor wilde inruilen. De verdediger werd afgelopen zomer terug gezet naar het tweede, maar inmiddels zit hij weer bij de selectie en maakte hij zelfs minuten tegen Go Ahead Eagles.