Hake kijkt uit naar weerzien met Oosting en Twente

Assistent van Ten Hag kijkt uit naar weerzien met Twente: 'Zal even anders zijn'

Vandaag om 12:25

René Hake kijkt uit naar het weerzien met FC Twente. De voormalig trainer van De Tukkers staat woensdagavond als assistent trainer bij Manchester United tegenover zijn voormalige werkgever en oude bekende Joseph Oosting.

"We kennen elkaar goed", begint Hake over Oosting tegenover de camera van ESPN. "Het is leuk om hem in deze context te zien. Dat was niet zo lang geleden in Nederland ook al zo en nu treffen we elkaar op Old Trafford."

Hake stond als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles al als tegenstander tegenover de huidige FC Twente-coach. "Ja, dat zal nu even anders zijn. Maar uiteindelijk is het voor ons een heel belangrijke wedstrijd om Europees meteen goed te starten en te laten zien dat we ambities hebben in Europa."

Ook kreeg de assistent van Erik ten Hag genoeg berichtjes van mensen die graag aan kaarten voor het duel tussen Man United en Twente wilde komen. "Ik kan ze niet meer tellen, maar het zijn er genoeg geweest."

Woensdagavond spelen Manchester United en FC Twente tegen elkaar in het eerste groepsfase-duel van de Europa League. Om 21:00 wordt er afgetrapt op Old Trafford.