De Mos waarschuwt PSV: 'Anders loop je net als Feyenoord tegen zeperd aan'

De Mos waarschuwt PSV: 'Anders loop je net als Feyenoord tegen zeperd aan'

23 september om 21:38

Aad de Mos adviseert de technische staf van PSV om 'de boel wakker te krijgen'. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft de voormalig trainer aan dat de koploper van de Eredivisie moet waken voor een zeperd.

De Mos zag PSV tegen Juventus een kansloze wedstrijd spelen. "Op technisch en tactisch vlak ben je volledig afgetroefd. Als je het centrum van de verdediging bij Juventus ziet... dat is van uitzonderlijke klasse. Maar vooral dat middenveld, dat was verstandig gedaan van Motta (trainer van Juventus, red.). De angel werd er bij PSV volledig uitgehaald door Koopmeiners op Schouten te zetten."

De voormalig trainer waarschuwt PSV, en voorziet eenzelfde scenario als bij Feyenoord, nadat hij de Eindhovenaren een matige wedstrijd zag spelen tegen Fortuna Sittard. "Het is hard werken voor de technische staf. De vraag vooral is: wat moet je doen om de boel wakker te krijgen? Anders loop je net als Feyenoord binnenkort tegen een zeperd aan." Voor het middenveld heeft De Mos bovendien nog een advies in huis voor Peter Bosz: Malik Tillman in de basis opstellen. "Dan maakt het niet uit wie je daarvoor van het middenveld haalt, zolang Tillman maar op tien staat."