Van Wonderen laakt houding Gimenez

Van Wonderen laakt houding Gimenez: 'Ben je nog wel blij bij Feyenoord?'

22 september om 23:22

Kees van Wonderen vraagt zich af of Santiago Gimenez het nog wel naar zijn zin heeft bij Feyenoord. In Studio Voetbal spreekt de oefenmeester uit dat hij de aanvaller ontevredenheid uit vindt stralen.

"De lichaamshouding van Gimenez... dan denk ik: ben je nog wel blij om bij Feyenoord te zitten? Een soort ontevreden houding, hij is een beetje aan het mopperen", aldus Van Wonderen, die niet alleen doelt op de korte periode dat de Mexicaan op het veld stond Tegen NAC. "Daarvoor ook al een periode. Hij wilde bij Feyenoord blijven, hij kon naar Engeland...", wijst de voormalig trainer van sc Heerenveen en Go Ahead Eagles naar de interesse van Nottingham Forest.

Na ongeveer 25 minuten zette Gimenez een sprint in richting NAC-verdediger Jan Van den Bergh. Daarna greep de aanvaller naar zijn hamstring. Vervolgens bleef Gimenez liggen, totdat hij op de brancard werd gelegd en van het veld werd gedragen. Ayase Ueda, de vervanger van de spits, maakte vervolgens de openingsgoal tegen de ploeg uit Breda. Uiteindelijk won Feyenoord met 2-0.