Priske ziet onzekerheid bij Feyenoord-aanvaller

Priske ziet onzekerheid bij Feyenoord-aanvaller: 'Dat is mijn verantwoordelijkheid'

Vandaag om 17:38
Laatste update: om 18:19

Brian Priske is blij met de overwinning van Feyenoord op NAC Breda (2-0), maar vindt dat er nog veel dingen beter moeten bij zijn ploeg. De trainer van de Rotterdammers ziet ook dat zelfverzekerdheid bij spelers als Luka Ivanušec.

Priske wordt bij ESPN gevraagd of hij opgelucht is na de overwinning. "Ik weet niet of het opluchting is. Zo zie ik het niet. Ik focus mij op mijn taak en dat is om een team te creëren wat veel wedstrijden wint. Ik ben blij dat we hebben gewonnen. Het is alweer drie wedstrijden geleden dat we voor het laatst wonnen en dat zorgt voor een slecht gevoel. Het is belangrijk om blij te zijn met de drie punten."

De 47-jarige oefenmeester benadrukt dat er nog veel verbeterpunten zijn bij Feyenoord. "We zijn nog niet daar waar we willen zijn. Er zijn nog veel dingen die beter moeten. De eerste helft heb ik veel goede dingen gezien, dan moeten de tweede en derde goals vallen zodat je die extra boost krijgt."

De ESPN-verslaggever wijst Priske erop dat hij vond dat Ivanušec erg onzeker inviel. "Daar heb je gelijk in. Een speler als hij heeft de kwaliteit, maar mentaal zit het hem dwars. Als je niet de zelfverzekerdheid hebt, zie je dat meteen. En dat zag je vandaag met Ivanušec inderdaad. En dat is mijn verantwoordelijkheid. Hij heeft veel aandacht nodig en we moeten hem helpen, want hij heeft de kwaliteiten", aldus de Deen.

Tijdens de wedstrijd kreeg Priske nog een gele kaart van scheidsrechter Sander van der Eijk. "Ik zei niet veel, ik denk dat mijn lichaamstaal voor de gele kaart zorgde. Maar ik vond dat het hands was en dat hij dat kon zien. Maar het is niet meer toegestaan om je emoties te tonen en dan wordt je dus gestraft met een kaart", besluit de Feyenoord-trainer.