Gimenez geblesseerd, Ueda scoort

Gimenez per brancard van het veld, uitgerekend Ueda scoort 1-0 voor Feyenoord

Vandaag om 15:32

Santiago Gimenez heeft zondag het veld per brancard moeten verlaten tijdens Feyenoord-NAC. De Mexicaanse spits raakte uit get niets geblesseerd. Ayase Ueda kwam als vervanger binnen de lijnen en scoorde niet veel later.

Het is nog niet het seizoen van Gimenez. De spits van Feyenoord begon voortvarend met een goal in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en twee goals tegen PEC Zwolle, maar inmiddels lijkt hij de mindere vorm van de tweede helft van vorig seizoen te hebben hervonden. Ook tegen NAC had de spits zijn wedstrijd niet. Tot overmaat van ramp moest de spits het veld per brancard verlaten.

Na ongeveer 25 minuten zette Gimenez een sprint in richting NAC-verdediger Jan Van den Bergh. Daarna greep de aanvaller naar zijn hamstring. Vervolgens bleef Gimenez liggen, totdat hij op de brancard werd gelegd en van het veld werd gedragen.

Ueda kwam als vervanger binnen de lijnen. De spits greep direct zijn kans door na zes minuten de 1-0 binnen te koppen voor Feyenoord tegen NAC. Gijs Smal was de aangever. Het was de eerste treffer van het seizoen voor Ueda.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!