Ten Hag neemt verrassende beslissing bij United met Rashford

Ten Hag neemt verrassende beslissing bij United: 'Dit was niet moeilijk'

Vandaag om 18:12

Erik ten Hag heeft tekst en uitleg gegeven over de reserverol van Marcus Rashford tegen Crystal Palace. De Engelse aanvaller leek langzaam weer in vorm te raken bij Manchester United, maar tegen The Eagles kiest Ten Hag voor Alejandro Garnacho en Amad Diallo op de flanken.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Crystal Palace krijgt Ten Hag de vraag waarom hij Rashford op de bank laat beginnen. De aanvaller was in het midweekse League Cup-treffen met FC Barnsley nog goed voor twee goals en één assist, terwijl hij vorige week ook trefzeker was tegen Southampton. "Dit was geen moeilijke beslissing, want we moeten rouleren", zo zegt Ten Hag voor de camera van Sky Sports.

"We hebben nog veel wedstrijden te gaan, terwijl we Alejandro ook minuten moeten geven", gaat Ten Hag verder. "Hij heeft een heel goed eindproduct: hij heeft heel veel gescoord en veel assists gegeven, maar Alejandro heeft ook basisplaatsen nodig. Hij is dit seizoen nog maar één keer in de basis begonnen." Crystal Palace en Man United beginnen om 18.30 uur Nederlandse tijd aan de wedstrijd op Selhurst Park.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!