Ajax moet lijn doortrekken in Deventer, Taylor gaat voor herhaalrecept

Ajax moet lijn doortrekken in Deventer, middenvelder terug van weggeweest

Vandaag om 15:00
Laatste update: om 15:05

ADVERTORIAL - Ajax reist na de 5-0 zege tegen Fortuna Sittard met een goed gevoel af naar Deventer voor het zaterdagavondduel met Go Ahead Eagles. Kenneth Taylor was in de eerste helft van september afwezig bij de Amsterdammers vanwege een blessure, maar de pas 22-jarige middenvelder luisterde zijn rentree al op met een goal. Unibet staat klaar met een boosted odd voor een hoofdrol van Taylor!

Meteen goed voor goal bij rentree

Taylor meldde zich begin september nog af bij Jong Oranje vanwege een blessure, maar afgelopen woensdag stond de middenvelder alweer op het veld bij Ajax. De speler had slechts negen minuten nodig om de score te openen en Taylor bleef de hele wedstrijd in het veld staan. Farioli zal weer beroep doen op de speler om het aanvallende middenveld voldoende impulsen te geven.

Unibet staat klaar voor Taylor: schiet de speler op doel en wint Ajax van Go Ahead? Dan pak je een boosted odd van 3.50! De Amsterdammers scoorden drie keer in de tweede helft tegen Fortuna en leken ook niet te verzaken. Scoort Ajax vaker in de tweede helft dan Go Ahead? Dan pak je een odd van 2.50