De Graafschap gaat zich versterken met EL Jebli

'De Graafschap verwelkomt verloren zoon na periode in Saudi-Arabië'

Vandaag om 15:41

De Graafschap gaat zich versterken met Youssef El Jebli. Volgens Voetbal International zal de creatieveling, die eerder al voor de club uitkwam, overkomen van Hajer uit Saudi-Arabië.

Naar verluidt moet El Jebli enkel de medische keuring nog zien door te komen, waarna hij volgende week aan kan sluiten bij de selectie van De Graafschap, dat momenteel op de vierde plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie. De Vijverberg is geen onbekende plek voor de aanvallende middenvelder. Van 2015 tot 2019 kwam El Jebli immers ook al uit voor de Superboeren, waarvoor hij 143 officiële wedstrijden speelde. Daarin maakte hij 27 goals en gaf hij 23 assists.

In de zomer van 2019 liet El Jebli De Graafschap achter zich voor een avontuur bij Al-Faisaly in Saudi-Arabië, waar hij ook nog zou spelen voor Al-Batin, Ohod Club en dus Hajer. Ook was hij actief bij Al-Hamriyah, in de Verenigde Arabische Emiraten. De Graafschap legde eerder Anass Najah vast, een goede vriend van El Jebli. Sindsdien zou ook laatstgenoemde zijn zinnen hebben gezet op een dienstverband in Doetinchem.



Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!