De Bruyne haakt mogelijk geblesseerd af voor Manchester City - Arsenal

'Manchester City krijgt 'the day after' slecht nieuws te horen over De Bruyne'

Vandaag om 10:22

Manchester City moet het in de Premier League-kraker met Arsenal mogelijk doen zonder Kevin De Bruyne in de gelederen. Volgens talkSPORT is de kans groot dat de Belg zondag nog kampt met een blessure die hij in de Champions League opliep.

In de Champions League speelde De Bruyne woensdag met Manchester City tegen Internazionale (0-0). De speeltijd van de Belg bleef beperkt tot één helft. De Bruyne moest in de 43ste minuut behandeld worden en bleef in de rust, in eerste instantie uit voorzorg, achter in de kleedkamers.

Pep Guardiola liet de ernst van het kwetsuur na afloop van het duel met Inter nog in het midden. "Ik heb niet met de dokters gesproken, maar blijkbaar voelde hij zich niet goed. Ik zal donderdag meer weten", stelde de Spanjaard. Volgens de informatie van talkSPORT zijn de problemen een dag na de wedstrijd echter nog steeds niet van de baan en mist De Bruyne als gevolg de clash met Arsenal.

Manchester City heeft na vier competitieduels nog altijd de perfecte score in de Premier League. Arsenal staat tweede achter City met tien punten uit vier duels. Beide ploegen trappen de kraker zondag om 17.30 uur af in het Etihad Stadium.