'Zuur gevoel' bij Timber: 'Voor mijn gevoel speelden we niet eens heel slecht'

Timber baalt na 'zure nederlaag': 'Ze komen vier keer voor de goal...'

19 september om 20:58
Laatste update: 19 september om 22:19

Quinten Timber houdt een zuur gevoel over aan de openingswedstrijd van Feyenoord in de Champions League, die met 0-4 verloren ging. De aanvoerder van de Rotterdammers zag zijn ploeg 'niet eens zo slecht' spelen, maar Bayer Leverkusen strafte de fouten van Feyenoord genadeloos af.

Timber zag Leverkusen genadeloos toeslaan in de eerste helft, zo vertelt hij voor de camera van Ziggo Sport. "Ik weet niet wat voor gevoel ik hier aan over moet houden. Het is gewoon heel zuur, de manier waarop je verliest. Voor mijn gevoel speelden we niet eens heel slecht, maar ze komen vier keer voor de goal in de eerste helft en ze maken hem vier keer af. Heel zonde, dat gevoel blijft over."

In de tweede helft zag de aanvoerder zijn ploeg iets volwassener spelen. "Het is niet eens dat we zo slecht speelden in de eerste helft, maar we geven die goals zo weg. En dat doen we in de tweede helft niet. Natuurlijk nemen zij gas terug omdat ze al 4-0 voor staan, maar we hadden wel meer controle. Je maakt minder fouten aan de bal. We hadden twee afgekeurde goals, je wordt wel dreigend, maar uiteindelijk is het 4-0 en dat is niet genoeg."