Van Basten maakt grap over Priske-opmerking

Van Basten grapt om opmerking van Priske: 'Is dat die speler van Ajax?'

19 september om 20:05

Marco van Basten vindt het goed dat Brian Priske afziet van de veelbesproken huddle na de wedstrijd, zo vertelt hij bij Ziggo Sport. De coach van Feyenoord gaf dit aan via social media en de analist kan het niet laten om ook nog een grapje te maken over diens post.

De huddle is het veelbesproken kringgesprek van Feyenoord na de wedstrijden dit seizoen. Van Basten snapt wel dat Priske het fenomeen geschrapt heeft. "Ik denk dat dat wel slim is ja. Het wordt een dingetje, mensen gaan erop letten. Het wordt er elke keer weer bijgehaald, maar het moet niet daarover gaan. Het moet over voetbal gaan, het moet over de spelers gaan. Het moet over de prestatie gaan. Dit is bijzaak. Ik begrijp het daarom wel."

Presentatrice Hélène Hendriks legt daarna uit dat Priske bij de tweet over de huddle nog schreef: ‘God ziet alles’. Van Basten kan het dan niet laten om daar een grapje over te maken. "Godts ziet alles? Dat is toch een speler van Ajax." Hendriks reageert daarna lachend en vertelt Van Basten dat Priske het waarschijnlijk niet over de buitenspeler van de Amsterdammers had.