Priske bijt van zich af tijdens interview

Geïrriteerde Priske bijt van zich af: 'Zal proberen je respectvol te beantwoorden'

19 september om 18:56

Brian Priske heeft donderdagavond van zich afgebeten toen hij opnieuw een vraag kreeg over de inmiddels al veelbesproken huddle. De trainer van Feyenoord wil dat het weer over voetbal gaat. 

Priske maakte woensdagavond middels een story op Instagram een einde aan de huddle. Toen Bas van Veenendaal, verslaggever van Ziggo Sport, daar voorafgaand aan het treffen met Bayer Leverkusen weer over begon, oogde Priske geïrriteerd. "Ik zal proberen je respectvol te beantwoorden. Ik hoopte dat het andersom ook zo zou kunnen gaan."

"Ik ben verrast dat heel veel mensen mij volgen en kijken wat ik post, maar tegelijkertijd was ik gisteren heel duidelijk: laten we ons focussen op het voetbal", vervolgt de Deen. "Op dit veld, deze spelers en deze club. En niet op de huddle of wat dan ook. Dit is voor mij de verkeerde manier om te starten."

Priske greep de huddle aan als een wijze om een team te smeden, maar ziet dat dat verkeerd uitgepakt heeft. "Als nieuwe coach heb je dingen nodig om een team proberen te creëren. Dat heb ik geprobeerd met de huddle en dat is volgens mij een goede methode. Maar om de een of andere reden creëerde het alleen maar grote gaten, iets wat ik niet wil. Ik wil kleine gaten tussen ons. Dat probeerde ik met de huddle. En zoals ik zei houd ik van deze grote cirkel", doelend op de vorm van De Kuip."Let's fucking get it out there. Laten we voetballen."