Mazraoui zelfverzekerd tegenover United-fans

Voormalig Ajax-verdediger leeft op onder Ten Hag: 'Dit is pas het begin'

19 september om 17:59
Laatste update: 19 september om 19:06

Noussair Mazraoui heeft hoopvolle woorden voor de fans van Manchester United. De verdediger, die ijzersterk is begonnen bij zijn nieuwe club, heeft naar eigen zeggen nog veel meer in petto voor de supporters.

Mazraoui maakte afgelopen zomer voor om en nabij de vijftien miljoen euro de overstap van Bayern München naar United. In Engeland heeft hij tot nu toe een aantal sterke optredens op zijn naam staan, maar de zelfverzekerde vleugelverdediger vertelt dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. "De supporters kunnen meer van me verwachten, want dit is slechts het begin", vertelt Mazraoui tegen Manchester United TV.

Voor Mazraoui was de overstap naar de Premier League er ook eentje die op het juiste moment kwam. "Als ik me goed voel, dan ga ik nog beter spelen. Ik heb altijd al in de Premier League willen spelen en om nu voor United te mogen spelen is een droom die voor me uitkomt." Mazraoui wordt bij United geroemd om zijn multifunctionele inzetbaarheid en zijn kwaliteiten om makkelijk het middenveld in te schuiven.