Michael Owen over Mazraoui

Mazraoui oogst lof van Ballon d'Or-winnaar: 'Echt onder de indruk, heel solide'

16 september om 12:57

Noussair Mazraoui maakt indruk in zijn eerste weken bij Manchester United. Volgens Michael Owen zou de rechtsback zomaar eens de beste aanwinst van The Mancunians kunnen zijn deze zomer.

"Mazraoui is het seizoen heel erg sterk begonnen", steekt Owen van wal tegenover Genting Casino. "Ik ben echt onder de indruk van hem. We vellen natuurlijk een oordeel na slechts een paar wedstrijden, maar hij lijkt zich er goed te hebben aangepast aan de Premier League."

"Hij maakte in zijn eerste wedstrijd gelijk een aantal goede tackles, had een paar knappe intercepties, sterke blocks en was daarnaast comfortabel aan de bal", vervolgt de voormalig winnaar van de Ballon d'Or, doelend op het optreden van Mazraoui tegen Fulham. "Ik vond hem echt heel erg solide ogen."

"Hij zou wel eens een hele goede transfer kunnen blijken, ook er van uitgaande dat hij zich nog verder gaat verbeteren", concludeert Owen. "Het ziet er zeker veelbelovend uit zo in en vroeg stadium. Hij zou wel eens de meest indrukwekkende transfer van Manchester United deze zomer kunnen zijn."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!

Lees meer over:

Deel via