Feyenoord O19 verliest van Bayer Leverkusen O19

Feyenoord O19 geeft slechte voorbeeld en gaat onderuit tegen Bayer Leverkusen

Vandaag om 15:55

Feyenoord O19 is in de Youth League met 1-2 onderuit gegaan tegen de leeftijdsgenoten van Bayer Leverkusen. De Rotterdammers kwamen 0-2 achter, maar wisten nog terug te komen tot 1-2. Het doelpunt aan Rotterdamse zijde kwam op naam van Ayoub Ouarghi.

In de 22ste minuut kwam Feyenoord O19 op achterstand door een doelpunt van Ben Hawighorst, die de bal laag langs Feyenoord-goalie Ismail Ka schoot. Na een goede steekpass van verdedigende middenvelder Francesco Buono kon de Duitser de bal gemakkelijk afronden: 0-1.

Na ruim een uur kwam Feyenoord O19 nog meer in de problemen. Na een mislukt schot uit een hoekschop kwam de bal ineens voor de voeten van middenvelder Francis Onyeka, die geen seconde twijfelde en de tweede Duitse treffer tegen de touwen schoot.

In de slotfase deed Feyenoord O19 nog iets terug via Ouarghi. De middenvelder schoot de bal vanaf buiten het strafschopgebied in de bovenhoek en liet de Duitse goalie zodoende kansloos. Na deze treffer ging de ploeg van Dennis te Braak nog op jacht naar de 2-2, maar de gelijkmaker viel niet meer voor de Rotterdammers.