Pastoor onder de indruk van Barella

Pastoor diep onder de indruk: 'Een complete speler, prachtig'

Vandaag om 09:58
Laatste update: om 09:58

Alex Pastoor is erg onder de indruk van Internazionale-middenvelder Nicolo Barella. De Italiaans international heeft volgens de analist alle kwaliteiten in huis die een middenvelder moet hebben.

In de studio van Ziggo Sport wordt de wedstrijd tussen Manchester City en Inter nabesproken. "Barella vond ik fantastisch", oordeelt Pastoor. "Het lijkt aan de ene kant heel logisch, want hij is zo comfortabel aan de bal. Ik wil benadrukken dat hij in alle hoofdmomenten echt uitblonk, zowel aanvallend als verdedigend."

"Het gemak waarmee hij onder druk de technische handelingen heeft en het overzicht bewaart... Dat was fenomenaal", vervolgt Pastoor zijn analyse. "Hij is ook bereid om te tackelen en overtredingen te maken. Een geweldige teamspeler."

"Dit noem ik een allround-middenvelder zijn", gaat de lovende Pastoor verder. Hij komt superlatieven tekort voor Barella. "Hij kan verdedigen, aanvallen, passen, combineren, schieten, maar ook agressief zijn. Hij kan ook hard en gemeen spelen als het moet. Een complete speler, prachtig."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!