Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Bayer

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: debuut voor aanwinst, Priske wijzigt systeem

Vandaag om 08:11

Feyenoord neemt het donderdagavond om 18.45 uur op tegen Bayer Leverkusen in de Champions League. VoetbalPrimeur neemt de vermoedelijke opstelling van trainer Brian Priske met je door.

Na drie gelijke spelen in de Eredivisie in de eerste vier wedstrijden hoopt Feyenoord zich in de Champions League te kunnen revancheren tegen Bayer Leverkusen. Dat wordt uiteraard een loodzware opgave. Timon Wellenreuther moet de Duitse doelpunten zien te voorkomen. Dat zal de sluitpost doen in samenwerking met Jordan Lotomba op rechtsback, Thomas Beelen en Davin Hancko in het centrum en Gijs Smal op linksback. Bart Nieuwkoop is net als Hugo Bueno, Quilindschy Hartman en Calvin Stengs niet beschikbaar.

Priske kiest tegen Leverkusen vermoedelijk voor een 4-1-2-1-2-opstelling. Dat betekent dat er op papier vier middenvelders starten. Ramiz Zerrouki is de meest verdedigende middenvelder. Aanvoerder Quinten Timber begint daar iets voor en Hwang In-Beom mag zich, nu hij eindelijk speelgerechtigd is, opmaken voor zijn debuut. Talent Antoni Milambo begint op tien. Dat betekent dat Chris-Kevin Nadje in tegenstelling tot tegen FC Groningen op de bank moet beginnen.

Voorin moeten Santiago Gimenez en Igor Paixão voor de doelpunten gaan zorgen. De voorhoede bestaat dus niet uit drie, maar twee aanvallers. Nieuwkoop stond tegen Groningen nog rechtsbuiten, maar is geblesseerd. Anis Hadj-Moussa keert vermoedelijk terug in de wedstrijdselectie, maar niet in de basis.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Smal; Zerrouki, Hwang, Timber, Milambo; Gimenez, Paixão.