Nieuwkoop ontbreekt bij Feyenoord, Beelen terug

Beelen terug op Feyenoord-training voor duel met Leverkusen, basisklant ontbreekt

18 september om 13:55
Laatste update: 18 september om 19:53

Brian Priske heeft Thomas Beelen terug op de afsluitende training voor het duel tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen. De coach moet het nog wel stellen zonder Bart Nieuwkoop, die waarschijnlijk ook de wedstrijd donderdag niet zal halen.

Beelen moest in de wedstrijd tegen FC Groningen afgelopen weekend nog halverwege naar de kant vanwege een blessure. Die kwetsuur lijkt nu dus mee te vallen en hij lijkt fit genoeg voor de Champions League-opening tegen de kampioen van Duitsland. Ook In-Beom Hwang deed mee op de laatste training van Feyenoord. Hij kreeg begin deze week zijn werkvergunning en kan ook aansluiten voor de wedstrijd van donderdag.

Nieuwkoop lijkt voor Feyenoord het grootste twijfelgeval. De vleugelverdediger stond tegen FC Groningen nog in de basis als buitenspeler, maar hij moest de laatste training van woensdag laten schieten. Wat Nieuwkoop precies heeft, is onbekend, maar de kans is groot dat hij niet fit genoeg is voor het duel met Leverkusen. Ramiz Zerrouki is er wel weer bij. Hij zat tegen FC Groningen een schorsing uit.