'PSV op koers voor komst Perisic'

'PSV 'op koers' voor komst Perisic: nog twee hordes te nemen voor Eindhovenaren'

18 september om 06:30
Laatste update: 18 september om 06:30

PSV is hard op weg om Ivan Perisic vast te leggen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren ronden woensdag de komst van de aanvaller af na deel twee van de medische testen.

Fabrizio Romano en het Eindhovens Dagblad kwamen dinsdag met het nieuws dat Perisic hard op weg is naar PSV en sindsdien is de deal in een stroomversnelling beland. Inmiddels ligt er een akkoord op hoofdlijnen met de Kroatische aanvaller. Ook is het eerste gedeelte van de medische keuring al afgerond.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink wordt morgen het tweede gedeelte van de medische keuring woensdag. De Eindhovenaren 'liggen op koers' en de transfer zal woensdag worden afgerond. De aanvaller gaat voor één seizoen tekenen in het Philips Stadion. Na de laatste medische testen en het tekenen van zijn contract is Perisic officieel speler van PSV. 

Perisic werd volgens het ED aangeboden bij PSV en de Eindhovenaren hapten toe. Vorig seizoen kampte de aanvaller met een zware knieblessure, die hem zeven maanden parten speelden. Toch lijkt dat geen problemen op te leveren bij de medische keuring. 

In het verleden kwam Perisic uit bij club als Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Internazionale, Bayern München en Tottenham Hotspur. Vooral bij Internazionale is de Kroaat een belangrijke speler geweest, waar hij meer dan 250 officiële wedstrijden speelde.