Feyenoord-aanwinst Carranza lijkt ongeduldig te worden

'Feyenoord-aanwinst stelt intern vragen over zijn kans'

17 september om 14:38

Feyenoord-aanwinst Julián Carranza heeft nadat hij tegen PEC Zwolle niet inviel, intern bij de club gevraagd wanneer zijn kans nou eigenlijk komt. Dit meldt clubwatcher Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad

Feyenoord hield na het afgelopen seizoen al rekening met het mogelijke vertrek van Santiago Giménez en anticipeerde daarop door Carranza naar De Kuip te halen. Carranza maakte de overstap van Philadelphia en tekende een contract in Rotterdam-Zuid dat loopt tot de zomer van 2028. Dit toont het vertrouwen van de club, maar het lijkt erop dat Carranza geduldig op zijn kans moet wachten. Giménez is namelijk gebleven en daarnaast heeft trainer Brian Priske ook nog Ayase Ueda als optie.

"Te Kloese was ook over Carranza duidelijk. Die werd transfervrij vanuit de MLS naar Rotterdam gehaald omdat de kans groot was dat Giménez zou worden verkocht", tekent Gouka op. "Dat vertrekt kwam er niet en dus is de Argentijn derde spits in De Kuip achter de Mexicaan en de Japanner Ueda", zo klinkt het.

Het lijkt erop dat Carranza zich hier niet helemaal prettig bij voelt. Feyenoord heeft dit seizoen tot nu toe vijf wedstrijden gespeeld. Vanwege een bovenbeenblessure was Carranza afwezig tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en zat hij in de eerste drie competitiewedstrijden op de bank. 

In de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle in de tweede speelronde mocht hij van Priske wel warm lopen, maar een invalbeurt bleef uit. "Nadat hij bij de wedstrijd tegen PEC Zwolle alleen maar mocht warmlopen, vroeg de spits intern wel even wanneer zijn kans zou komen", aldus Gouka.