Kramer heeft geen spijt van veelbesproken rode kaart

Kramer kijkt nog één keer terug op veelbesproken rode kaart: 'Of ik er spijt van heb? Nee'

16 september om 17:40

RKC Waalwijk-spits Michiel Kramer heeft in RTV Rijnmond terug geblikt op de veelbesproken rode kaart die hij kreeg in het duel met AZ. De spits vindt dat hij inderdaad een foutje heeft gemaakt, maar spijt heeft hij niet.

In het programma FC Rijnmond, waar Kramer vaker aanschuift, wordt hem nog een keer gevraagd naar de kaart waar hij nu een forse schorsing voor uitzit. "Heb ik spijt? Nee. Ik heb misschien een foutje gemaakt, maar of ik er spijt van heb, nee. Zoals ik direct na afloop van de wedstrijd al heb gezegd: je kan nu niks anders doen dan de schorsing accepteren en weer door."

Kramer kreeg de rode kaart nadat hij twee keer een elleboogstoot uitdeelde in het duel met AZ. De spits werd door Henk Fraser na rust ingebracht en moest niet lang daarna weer met twee keer geel naar de kant. De acties kwamen Kramer op veel kritiek te staan en hij kreeg ook een fikse schorsing van drie wedstrijden.

De spits heeft zelf dus geen spijt van de actie en daarom wordt hem gevraagd of hij zoiets nog een keer zou doen. "Ik ben volgens mij wel een speler die het randje opzoekt, dus zoiets kan best wel een keertje gebeuren. Jij maakt toch ook wel eens een foutje", lost Kramer de situatie met een lach op.