Driessen bekritiseert wisselbeleid Feyenoord-trainer Priske

Hevige kritiek op wisselbeleid Priske: 'Dan vraag je wel om problemen'

16 september om 16:25

Brian Priske is debet aan het puntenverlies van Feyenoord bij FC Groningen. Dat vindt Valentijn Driessen. De journalist van De Telegraaf heeft vol onbegrip gekeken naar het wisselbeleid van de Deense trainer. 

Feyenoord liep in Groningen alweer tegen het derde puntenverlies van dit seizoen aan. De Rotterdammers stevenden lang af op een 0-2 zege, maar gaven die in de laatste tien minuten uit handen. Dat Priske er in minuut 78 voor koos om de met kramp kampende Gjivai Zechiël te vervangen door spits Julián Carranza, zorgt bij Driessen voor onbegrip. "Dat wisselbeleid…", zucht hij in de podcast Kick-off. 

"Als je 2-0 voor staat, dan moet je het wel over de streep trekken", constateert de journalist. Dat Groningen in de laatste minuten aandrong, mag volgens hem geen reden zijn voor Feyenoord om een dergelijke wedstrijden weg te geven. "Maar het wisselbeleid leek natuurlijk nergens op, de ene na de andere spits kwam erin. Als er dan ook nog spitsen uitgaan, maar er gingen middenvelders uit...", doelt hij op het inbrengen Carranza. "Dan vraag je wel om problemen en die kreeg hij dan ook."