Hans Kraay jr. onder de indruk van PSV-verdediger Boscagli

Kraay smult van 'steekballengevende' PSV'er: 'Knap dat hij de knop heeft omgezet'

16 september om 14:58
Laatste update: 16 september om 17:33

Hans Kraay jr. vindt het bewonderenswaardig dat Olivier Boscagli de knop heeft omgezet na zijn afgeketste transfer naar Brighton & Hove Albion. Eerstgenoemde roept de verdediger van PSV, die belangrijk was tegen NEC, in de ESPN-rubriek 'Bellen met' uit tot zijn speler van het weekend. 

"Nee, dat is Boscagli", antwoordt Kraay, als hem gevraagd wordt of Troy Parrott (vier goals tegen sc Heerenveen, red.) zijn speler van de afgelopen speelronde is. "Omdat ik het heel knap vind dat hij de knop heeft omgezet, ondanks zijn teleurstelling dat PSV hem niet naar Brighton liet gaan. Zo kan het dus ook."

PSV nam vanaf het eerste moment dat Brighton interesse toonde een duidelijk standpunt in. "De club zegt: 'we houden je aan je eenjarige contract' en jij laat gewoon weer zien dat je een hele mooie, steekballengevende centrale verdediger bent. Is dat een woord, steekballengevende?"

"Hij had ook weer een paar van die heerlijke, vallende balletjes, waaronder dat hele ondeugende balletje op Til", vervolgt Kraay jr., doelend op de pass voorafgaand aan de strafschop in de openingsfase. "Hij heeft ook nog het houtwerk - dat volgens jou al zestig jaar niet meer van hout is - nog doen teisteren."