Waar PSV kijken in Champions League?

Waar, wanneer en hoe laat wordt PSV tegen Juventus uitgezonden?

16 september om 12:37

PSV neemt het dinsdagavond op tegen Juventus in de Champions League. Waar kan het duel gevolgd worden op televisie en hoe laat begint het? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Peter Bosz en zijn mannen staan dinsdagavond voor de eerste kraker in de Champions League dit seizoen. Het Juventus van Teun Koopmeiners is de tegenstander in Turijn. Bosz kan tegen de Italiaanse grootmacht beschikken over Noa Lang en Mauro Júnior, die terugkeerden van een blessure.

Waar, wanneer en hoe laat kan je PSV tegen Juventus kijken?

PSV en Juventus trappen dinsdagavond om 18.45 uur af in de Champions League. De wedstrijd wordt afgewerkt in het Allianz Stadium in Turijn. De Spaanse scheidsrechter Alejandro Hernández Hernández gaat het duel in goede banen proberen te leiden. José Naranjo en Diego Sánchez Rojo zijn de assistenten, terwijl José Luis Munuera vierde official is. De eveneens Spaanse Carlos del Cerro Grande is de videoscheidsrechter. Hij wordt geassisteerd door Cesar Soto Grado.

De kraker tussen PSV en Juventus wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Om 17.45 uur kan er worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing. Wie er een abonnement bij Ziggo heeft, kan op kanaal 14 inschakelen. Geen klant bij Ziggo? Lees dan hier hoe er alsnog Champions League gekeken kan worden.