Juventus tegen PSV zonder voormalig Ajax-aanvaller

Blessures bij Juve: Italianen zonder voormalig Ajax-aanvallers tegen PSV

16 september om 14:32

Juventus kan dinsdagavond tegen PSV niet beschikken over voormalig Ajax-spelers Arek Milik en Francisco Conceicao. De respectievelijk spits en vleugelaanvaller zijn beide geblesseerd. 

Milik raakte in aanloop naar het EK in Duitsland geblesseerd tijdens een oefenwedstrijd met zijn land Polen. Die blessure speelt hem nog steeds parten. Hij is dit seizoen nog niet in actie gekomen. Conceicao, die dit seizoen wordt gehuurd van FC Porto, kampt met hamstringklachten. Juventus-trainer Thiago Motta beschikt verder over een fitte selectie. 

Teun Koopmeiners, de derde speler van Juventus met een Eredivisie-verleden, is zodoende ook van de partij. Hij wordt door diverse Italiaanse media in de basis verwacht. De Oranje-international wacht nog altijd op de eerste overwinning met zijn nieuwe werkgever. Zijn eerste twee duels, tegen AS Monaco en Empoli, eindigden in een 0-0 gelijkspel. 

Juventus - PSV begint dinsdagavond om 18.45 uur. Bij de Eindhovenaren zijn Noa Lang en Mauro Júnior teruggekeerd in selectie.