Mazraoui kijkt uit naar het samenspelen met Antony bij Man United

Mazraoui duidelijk: 'Dat is geen vraag, moeten we honderd procent bereiken'

16 augustus om 16:20
Laatste update: 16 augustus om 19:54

Noussair Mazraoui kijkt ernaar uit om samen te spelen met Antony bij Manchester United. Met laatstgenoemde speelde de rechtsback al bij Ajax en het tweetal vormde een gevaarlijk koppel op de rechterflank.

In een interview met de clubkanalen wordt Mazraoui allereerst gevraagd naar de doelen voor dit seizoen. Of het een belangrijke doelstelling is om terug te keren in de Champions League? "Dat is geen vraag. Dat moeten we honderd procent bereiken dit seizoen", is de kersverse United-speler duidelijk. Als FA Cup-winnaar spelen The Red Devils dit seizoen in de Europa League.

Met manager Erik ten Hag treft Mazraoui bij United nog een oude bekende. Het tweetal beleefde bij Ajax een succesvolle tijd en hoopt ook in Engeland om de prijzen te gaan spelen. "Het belangrijkste is dat iedereen op één lijn zit. Dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren en wat er verwacht wordt", stelt de rechtsback. "Op die manier kun je elkaar ook aanspreken en verantwoordelijk houden als het niet werkt. Als je op het punt bent dat je dat soort dingen tegen elkaar kunt zeggen en dat geaccepteerd wordt, dan groei je echt als team. Dan ga je winnen, komen er zegereeksen en ben je tegenstanders de baas."

In Amsterdam vormde Mazraoui met Antony in de seizoenen 2020/21 en 2021/22 een koppel aan de rechterflank. Bij The Red Devils worden de twee spelers weer met elkaar herenigd. "Met Antony had ik een geweldige klik op het veld en ik kan niet wachten om die samenwerking nieuw leven in te blazen", aldus Mazraoui. "Buiten het veld is hij erg aardig en grappig. Ik weet niet precies wat er gebeurt als hij het veld opstapt, maar dan verandert hij in een monster", lacht de aanwinst.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!