Selectie PSV tegen Juve bekend: Lang en Mauro present

PSV maakt selectie voor duel met Juventus bekend: duo sterkhouders keert terug

16 september om 10:29

Peter Bozs kan tegen Juventus weer beschikken over Noa Lang en Mauro Júnior. De Eindhovenaren hebben via de clubkanalen de selectie voor de Champions League-kraker bekendgemaakt.

PSV neemt 22 spelers mee naar Turijn voor het Champions League-duel met Juventus. 'Noa Lang en Mauro Júnior zitten in het vliegtuig naar Turijn, dat is misschien wel het belangrijkste nieuws', schrijven de Eindhovenaren op de clubsite. Het duo maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het met 2-0 gewonnen duel met NEC zaterdag. Tegen Juventus kan het tweetal dus wél in actie komen.

Naast Mauro en Lang maken ook Matteo Dams en Michael Bresser deel uit van de selectie voor het duel met De Oude Dame. Beide talenten maken officieel nog geen deel uit van PSV 1, maar ze sluiten al een tijd aan bij de hoofdmacht. Dams stond de voorbije twee duels zelfs in de basis bij de Eindhovenaren.

De selectie van PSV tegen Juventus

Keepers: Walter Benitez, Joël Drommel & Niek Schiks.
Verdedigers: Ryan Flamingo, Mauro Júnior, Olivier Boscagli, Adamo Nagalo, Matteo Dams & Michael Bresser.
Middenvelders: Malik Tillman, Guus Til, Joey Veerman, Jerdy Schouten, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Richard Ledezma & Tygo Land.
Aanvallers: Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Noa Lang, Couhaib Driouech & Ricardo Pepi.