Perez vreest voor Feyenoord: 'Dan komen er hele lage bedragen ineens'

Perez kraakt teleurstellende Feyenoorder: 'Het leek he-le-maal nergens op'

15 september om 21:12

Kenneth Perez heeft zich verbaasd over het spel van Santiago Gimenez tegen FC Groningen. De Feyenoorder kon geen potten breken, maar de concurrenten van de spits hijgen hem nog niet bepaald in de nek, spreekt Karim El Ahmadi uit in Dit was het Weekend.

"De Champions League is leuk, maar die ga je niet winnen natuurlijk. Het gaat om de competitie en het gat is heel groot, nu al", aldus Perez, die gelegenheids-rechtsbuiten Bart Nieuwkoop een grote kans zag missen. "Hij werkt heel hard, maar hij kan niet zo heel goed voetballen."

Het voorbereidende werk bij de kans van Nieuwkoop kwam van Gimenez. "Wat Gimenez allemaal aan het doen was… dat leek he-le-maal nergens op", stelt Perez. Toch is de hoop gevestigd op de Mexicaan, meent El Ahmadi. "Op dit moment moet je gewoon hopen dat Gimenez het beste uit zichzelf haalt. Ueda heb ik nu ook al veel wedstrijden gezien, daar zie ik niet veel in. Carranza had ook veel ruzie met de bal, dus dat zal ook niet iemand zijn die zo maar het plekje van Gimenez gaat overnemen."

"Als je dit ziet, dan snap ik wel dat je gewoon het geld voor Wieffer en Geertruida pakt", doelt Perez op de vorm van Gimenez. "Want als Gimenez pas volgend jaar wordt verkocht en ze spelen een beetje om de derde, vierde of vijfde plek en hij scoort tien doelpunten… dan komen er hele lage bedragen ineens."