Feyenoord-aanvoerder Timber na puntenverlies tegen FC Groningen

Ergernis bij Feyenoord: 'Je moet de urgentie voelen en dat was er niet'

14 september om 21:34
Laatste update: 14 september om 23:07

Quinten Timber baalt van het puntenverlies van Feyenoord op bezoek bij FC Groningen (2-2). De Rotterdammers gaven in de slotfase een 2-0 voorsprong weg en namen slechts één punt mee terug in de bus.

In gesprek met ESPN geeft Timber toe dat Feyenoord onnodig puntenverlies heeft geleden in Groningen. "Dan zeg je tegen elkaar dat je die wedstrijd moet killen. Je staat 0-2 voor, veel strijd in de wedstrijd en dan kom je alsnog goed voor, maar dan moet je wel de urgentie voelen om dat niet weg te geven en dat was niet goed vandaag", aldus de aanvoerder. 

"Je weet dat je het moeilijk gaat krijgen hier, omdat Groningen volle bak gaat", vervolgt Timber zijn verhaal. Hij concludeert dat Feyenoord weinig kansen weggaf, voordat de 1-2 viel. "Dan weet je dat het spannend gaat worden. Dan moet je een bepaalde urgentie voelen, dat was er niet en dat wordt het 2-2. Je probeert elkaar nog te pushen, maar dan valt die toch en dat is heel zuur, want je staat 0-2 voor."

Timber erkent vervolgens dat er nog werk aan de winkel is bij Feyenoord. "We moeten nog steeds beter worden in het voetbal, daar werken we elke dag keihard aan. We maken stappen, maar dat het beter moet weten we", vertelt de middenvelder, die voor het eerst de aanvoerdersband droeg van Feyenoord. "Het is een eer om de aanvoerdersband te mogen dragen voor Feyenoord en ik ga mijn best doen om dat zo goed mogelijk te doen."