Quinten Timber reageert op kersvers aanvoerderschap bij Feyenoord

Timber blij met aanvoerderschap: 'Probeer dat al sinds ik hier ben te laten zien'

13 september om 15:11
Laatste update: 13 september om 15:18

Quinten Timber heeft zijn eerste reactie gegeven nadat bekend werd dat hij de nieuwe aanvoerder van Feyenoord is. De Oranje-international geeft aan trots te zijn en wil zijn teamgenoten in het vervolg zo goed mogelijk gaan helpen.

"Het is een eer om aanvoerder te mogen zijn van Feyenoord", reageert Timber tegenover de officiële kanalen van de Rotterdammers voor het eerst op het verkrijgen van de aanvoerdersband. "Ik ben er heel blij mee en ik hoop dat ik het zo goed mogelijk kan gaan doen."

Trainer Brian Priske maakte in aanloop naar het Eredivisie-treffen met FC Groningen bekend dat Timber de eerste captain wordt van de Rotterdammers, na het vertrek van Lutsharel Geertruida. Als een verrassing kwam het echter niet voor de middenvelder. "Al sinds ik hier ben probeer ik mijn leiderschapskwaliteiten te laten zien. Ik praat heel veel, ik ben met de jonge spelers bezig en ik heb al het een en ander meegemaakt hier."

Timber zal zijn ploeg zaterdag voor het eerst het veld op leiden, als Feyenoord het opneemt tegen FC Groningen. "Dan ga ik die trots voelen, maar ik probeer geen andere dingen te doen. Ik moet er vooral zijn voor het team als het nodig is en voor de rest niks geks." Groningen en Feyenoord trappen om 18.45 uur af in een uitverkochte Euroborg.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)