Dick Lukkien ziet kansen voor FC Groningen tegen Feyenoord

Hoop doet leven in Groningen: 'Feyenoord lijkt nog zoekende na vertrek van Slot'

13 september om 14:41

Dick Lukkien kijkt uit naar de aankomende Eredivisie-wedstrijd van FC Groningen. Zaterdagavond komt Feyenoord op bezoek en de oefenmeester denkt dat er wat te halen valt voor de Trots van het Noorden.

Groningen en Feyenoord trappen zaterdagavond om 18.45 uur af in een uitverkochte Euroborg. "Eindelijk weer eens een avondwedstrijd en dat in een uitverkocht huis: een geweldig affiche!", sprankelt Lukkien tegenover de officiële kanalen van de thuisploeg.

Hoewel Feyenoord op papier als favoriet de wedstrijd ingaat, denkt de manager van de Groningers alles behalve kansloos te zijn. "Na het vertrek van trainer Arne Slot zijn zij nog zoekende, zo lijkt het. De nieuwe trainer heeft echter wel een duidelijk spelidee en Feyenoord beschikt natuurlijk nog altijd over goede spelers. Voor ons een mooie uitdaging om ons met hen te mogen meten", stelt Lukkien.

Groningen is dit seizoen nog altijd ongeslagen en bezit momenteel een knappe vierde plaats op de ranglijst. Lukkien kan zaterdag echter niet beschikken over vaste kracht Marco Rente. De Duitse centrumverdediger kampt met een blessure.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!