Chelsea-trainer Maresca adviseert Madueke en prijst Sancho

Madueke oogst lof bij Chelsea: 'Noni is op dit moment onze beste speler'

13 september om 09:56
Laatste update: 13 september om 10:04

Chelsea-trainer Enzo Maresca is zeer te spreken over de huidige vorm van Noni Madueke. Laatstgenoemde heeft zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Engeland en dit stemt de oefenmeester meer dan tevreden. Ook komt Maresca te spreken over Jadon Sancho.

"We zijn heel blij voor hem", vertelt Maresca op de persconferentie over het debuut van Madueke. "Hij moet er alleen voor zorgen dat hij zijn niveau vasthoudt. Hard blijven werken en met de juiste mentaliteit."

In de eerste weken van het nieuwe seizoen is Madueke uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers van Chelsea. "Noni is op dit moment onze beste speler", stelt Maresca. "In de voorbereiding maakte hij meerdere doelpunten en creëerde hij veel kansen. Elke keer dat hij de bal kreeg, kwam hij in een één-tegen-één-situatie. Noni doet het fantastisch, maar al onze vleugelspelers presteren goed."

Ook wordt Maresca gevraagd naar Sancho, die deze zomer overkwam van Manchester United. "Hij laat precies zien wat ik verwachtte", aldus de Italiaan. "Jadon is een heel goede speler met veel kwaliteit in de één-tegen-één en in de final third. Ik weet zeker dat hij ons kan helpen."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!