Read verlengt bij Feyenoord

Feyenoord slaat belangrijke slag: 'Trots, ik kijk uit naar de volgende stappen'

13 september om 09:08

Givairo Read heeft een contractverlenging bij Feyenoord afgedwongen. De rechtsback ligt nu tot medio 2028 vast bij de Rotterdammers.

Feyenoord is het me Read eens geworden om zijn lopende contract open te breken en met twee jaar te verlengen. Dat betekent dat de rechtsback nu tot medio 2028 vastligt. Voor Read is deze verlenging een teken dat hij op de goede weg is. "Tijdens het afgelopen seizoen is voor mij alles in een stroomversnelling gekomen", aldus het achttienjarige talent op de clubsite.

Read debuteerde vorig seizoen op 15 februari 2024 onder Arne Slot bij Feyenoord in het Europa League-duel met AS Roma. "Ik ben trots op de kansen die ik tot op heden heb gekregen en kijk er naar uit om hier de komende jaren de volgende stappen te kunnen zetten."

In de zomer van 2023 trad Read toe tot de Feyenoord Acadamy na zijn overstap van FC Volendam. Al snel volgde dus zijn debuut. Dit seizoen draaide Read de voorbereiding mee. Ook kwam hij in actie tijdens het gewonnen duel met PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!