Memphis reageert op transfer

Memphis: 'Dat bevestigt me dat God me om heel veel redenen hier wil hebben'

12 september om 06:48

Memphis Depay heeft op X voor het eerst gereageerd op zijn transfer naar Corinthians. Volgens de spits bevestigt zijn eerste dag in Brazilië dat God hem in daar om een aantal redenen wilde hebben.

De transfer van Memphis naar Corinthians is hét gesprek van de dag in Braziliaans voetballand. De aanvaller tekende een contract tot medio 2026 bij de nummer zeventien van de Braziliaanse Serie A. Woensdag arriveerde Memphis in zijn nieuwe woonplek en dat ging niet onopgemerkt voorbij. De spits heeft genoten en voelt zich meteen geliefd.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

'Mijn eerste dag in Brazilië bevestigt me dat God me hier om heel veel redenen hier wilde hebben', schrijft Memphis op X. De aanvaller werd als een held onthaald op het vliegveld en ook bij de club stonden fans hem op te wachten. Na zijn eerste X-bericht stuurde Memphis nog een X-bericht de wereld in. '2 Corinthians 5:7', schrijft de spits. Het is een verwijzing naar de Bijbel. Daaronder plaatst de spits een hashtag met 'Kom op, Corinthians'. Al met al lijkt Memphis in zijn nopjes met zijn overstap naar de Brazilianen.

Dat kan ook te maken hebben met het flinke salaris dat de aanvaller gaat verdienen in Brazilië. Niet Corinthians, maar het gokbedrijf Esportes da Sorte zal dat salaris gaan betalen. Dat heeft te maken met de financiële problemen die de nummer zeventien van Brazilië heeft.