Van der Vaart deelt Feyenoord-plaagstootje uit

Van der Vaart deelt Feyenoord-plaagstootje uit: 'Erg hè, dat ik nu zo moet praten'

11 september om 21:59
Laatste update: 11 september om 22:08

Rafael van der Vaart is nog niet overtuigd geraakt van het Feyenoord van Brian Priske. De voormalig Oranje-international ziet dat Priske kritiek krijgt omdat hij dingen anders doet dan zijn voorganger Arne Slot, al kan Van der Vaart dat zelf wel begrijpen. De oud-middenvelder kan het ook niet laten om een plaagstootje uit te delen.

Voor de camera van RTV Rijnmond wordt Van der Vaart bij een padelbaan gevraagd naar het Feyenoord van Priske. "Ik moet eerlijk zeggen dat het me nog niet meevalt", begint het opleidingsproduct van Ajax. "Ik denk dat het allemaal nog een beetje op zijn plek moet gaan vallen. Er is ook veel commentaar over het feit dat hij wat andere dingen doet. Maar ja, je hebt als trainer ook je eigen ideeën."

"Je gaat niet hetzelfde doen als Slot. Dat snap ik wel, ook al is het misschien niet verstandig. Maar er is genoeg kwaliteit om toch net achter Ajax te eindigen, op plek zes, of zo", grapt een lachende Van der Vaart. "Nee, ik hoop dat Ajax hoger eindigt. Het is erg, hè, dat ik nu zo moet praten. En jullie staan hier vol zelfvertrouwen, mij uit te lachen. Het is jullie gegund."