Jarrel Quansah over Slot

Slot geeft 'schop onder de kont' bij Liverpool: 'Nooit fijn, maar juiste besluit'

10 september om 12:56

Arne Slot heeft Jarrel Quansah een schop onder de kont bezorgd. De verdediger begon in het eerste Premier League-duel van het seizoen tegen Ipswich Town in de basis, maar werd in de rust gewisseld. Sindsdien is de Engelsman zijn basisplaats kwijt.  

Liverpool begon het seizoen met een 0-2 zege bij Ipswich Town, maar die zege is niet aan Quansah toe te rekenen. Bij rust stond het nog 0-0 en de promovendus won de nodige duels en creëerde daardoor meerdere kansen. Slot greep in en bracht Ibrahima Konaté voor Quansah. "Het is nooit een fijn gevoel om in de rust gewisseld te worden", blikt de verdediger terug op de ingreep van Slot tegenover The Daily Mail. "Uiteindelijk was het de beslissing van de trainer en het was de juiste beslissing."

"Het werkte overduidelijk, want we wonnen", vervolgt Quansah. "Het heeft me een schop onder de kont gegeven. Dat kan je wel zeggen. Ik blijf hard werken op het veld. Dat is alles. Ik kan me alleen op mezelf concentreren, mezelf verbeteren, vooruitkijken en doorgaan naar de volgende wedstrijd."

Quansah begrijpt als geen ander dat zijn kans onder Slot nog zal komen met het overvolle programma dat Liverpool staat te wachten. "Het is een lang seizoen. Ik heb nog het hele seizoen om mezelf te bewijzen. Ik ben en blijf er klaar voor als mijn moment komt."