Arne Slot al na één maand genomineerd voor gewaardeerde Premier League-prijs

Slot kan al na zijn eerste Premier League-maand met Liverpool in de prijzen vallen

5 september om 14:18

Arne Slot is in Engeland genomineerd voor de prijs Trainer van de Maand. Hij neemt het in de strijd om de maandelijkse prijs op tegen Mikel Arteta, Pep Guardiola en Fabian Hurzeler.

Slot is pas aan zijn eerste maand bezig als trainer in de Premier League, maar is nu al genomineerd voor de prijs van Trainer van de Maand in augustus. Met Liverpool won de oefenmeester zijn eerste drie officiële duels. Daarin kreeg zijn ploeg geen één goal tegen. Ipswich Town, Brentford en het Manchester United van Erik ten Hag werden verslagen.

Liverpool staat op dit moment tweede in de Premier League. Manchester City, dat meer doelpunten maakte, is koploper. Guardiola is dan ook een kanshebber op de maandelijkse prijs.

De andere twee genomineerden zijn Arteta, die met Arsenal nog ongeslagen is, en Brighton & Hove Albion-trainer Hurzeler. Daarmee is de gehele top vier van Engeland vertegenwoordigd. Ook Brighton bleef nog ongeslagen dit seizoen. Enkel een gelijkspel met Arsenal bezorgde de ploeg van Hurzeler puntverlies.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!