Ohio niet onder indruk van gemiste panenka: 'Volgende neem ik weer, geen stress'

Ohio niet onder indruk van gemiste panenka: 'Volgende neem ik weer, geen stress'

9 september om 23:15
Laatste update: 10 september om 00:17

Emanuel Emegha en Noah Ohio concurreren bij Jong Oranje voor de spitspositie, maar waren tegen de leeftijdsgenoten van Georgië beide trefzeker. Voor de camera van ESPN gaat het duo in op de concurrentiestrijd, én op de gemiste panenka van Ohio.

Ohio ziet de concurrentie met Emegha als iets positiefs. "Het is leuk, je ziet het vandaag, als ik niet speel dan doet hij het heel goed. En als ik erin kom, dan doe ik het ook heel goed. Ondanks de penalty, maar dat is oké", lacht de spits van FC Utrecht. "We doen het heel goed samen, het maakt niet uit wie er speelt."

"Een penalty kun je scoren en missen", neemt Emegha het voor zijn teamgenoot op. "Vorig jaar schoot ik in de beker een bal op de baal, terwijl ik hem in de kruising wilde schieten. Dat is ook mis. Mis is mis, een panenka is mis, tegen de paal is mis."

Achteraf had Ohio een onderonsje met Luka Kharatishvili, de doelman van Georgië. De twee konden allebei wel lachen om de gemiste panenka. "Hij zei me daarna dat hij bleef staan omdat het 3-1 stond. Ik had een goed gevoel, ik wilde het doen en ik heb gemist. Maar de volgende keer neem ik hem weer, geen stress."