Publiekslieveling Namli voor één seizoen terug in Zwolle

Namli over terugkeer in Zwolle: 'Hij heeft me het meest 'bestookt' met berichten'

9 september om 13:58

Younes Namli is teruggekeerd op het oude nest en speelt ook dit seizoen voor PEC Zwolle. De dertigjarige creatieveling sprak ook met Ajax, maar dat mondde op niets uit. In Zwolle zijn ze enorm blij met zijn terugkeer.

Het contract van Namli, die eerder al 103 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle speelde, liep deze zomer af. Hij genoot genoeg interesse uit binnen- en buitenland, maar koos voor nog een jaar bij PEC. "Iedereen kent mijn ambities, daar ben ik altijd open over geweest. Zoals ook iedereen weet dat PEC Zwolle in mijn hart zit. Voor mij is PEC de beste optie. Ik heb het gevoel dat er dit jaar echt iets moois kan gebeuren in Zwolle", begint Namli.

"De supporters hebben laten zien en horen dat ze me heel graag terug wilden hebben en ook met de club heb ik veel contact gehad. Johnny (Jansen, red.) heeft me misschien nog wel het meest 'bestookt' met berichten", vertelt hij.

Technisch directeur Gerry Hamstra: "De deur heeft voor Younes altijd opengestaan, ook na 2 september. Niet alleen voor de speler Younes. Misschien nog wel meer voor de persoon Younes. We zijn dan ook heel blij dat hij weer terug is in Zwolle en met zijn voetballende en leidinggevende kwaliteiten op en naast het veld de club wil verder helpen."