'Memphis heeft medische keuring doorstaan'

'Memphis heeft medische keuring doorstaan en gaat tekenen in Brazilië'

8 september om 19:44
Laatste update: 8 september om 19:50

Memphis Depay heeft de medische keuring doorstaan en gaat tekenen bij Corinthians. De Nederlandse aanvaller zal zij handtekening zetten onder een contract dat loop tot 2026.

Zondagmiddag werd bekend dat Memphis de medische keuring voor zijn transfer naar Brazilië zou ondergaan en de transfer expert Fabrizio Romano meldt dat deze afgerond is. De Nederlandse aanvaller is gekeurd bij TopSupport. Dit is onderdeel is van de St Anna Zorggroep wat weer een medische partner van PSV is. Op persoonlijk vlak had Memphis volgens Romano meerdere dagen geleden al een akkoord gevonden met de club.

Nadat Memphis transfervrij hij Atlético Madrid vertrok, zat hij een periode zonder club. De afgelopen zomer werd Memphis gelinkt aan meerdere pleogen. zoals AS Roma, FC Porto, OGC Nice, Rayo Vallecano, Flamengo en een anonieme Premier League-ploeg. Uiteindelijk kiest hij dus voor het Braziliaanse Corinthians. Door zijn transfrvije status besloot bondscoach Ronald Koeman hem niet op te nemen in de selectie van het Nederlands elftal.

Lees meer over:

Deel via