Lekker Man-special Gakpo verhoogde quotering

Gakpo hoopt dat Slot meekijkt tegen Bosnië, basisplek wél gegarandeerd bij Oranje

7 september om 14:30
Laatste update: 7 september om 17:42

ADVERTORIAL - Nederland staat zaterdagavond tegenover Bosnië en Herzegovina in de eerste speelronde van de Nations League. De Bosniërs zijn op papier de zwakste tegenstander in de groep en daarom is het van groot belang dat er drie punten worden gepakt. Cody Gakpo is zijn basisplek kwijt bij Liverpool onder Arne Slot, maar bij Oranje hoopt de vleugelspeler op te vallen. TOTO richt zich met de Lekker Man-special op de linksbuiten! 

Komst Slot nog niet positief voor Gakpo
Liverpool is het seizoen goed begonnen met negen punten uit drie wedstrijden en daarmee zijn The Reds naast Manchester City de enige ploeg die nog geen fout hebben gemaakt in de Premier League. Gakpo pakte echter nul basisplekken en zag elke keer dat Luis Diáz op de linksbuiten begon met Diogo Jota als opvallende spits. Waar Gakpo tot dusver gemiddeld zeventien minuten per duel in actie kwam als wisselspeler, was dat vorig seizoen nog 47 minuten per duel.

Met nul goals en nul assists in die geringe speeltijd staat Gakpo nu klaar om tegen Bosnië en Herzegovina wél het verschil te maken. Bij Oranje stond de linksbuiten op het WK in Qatar én het EK in Duitsland meermaals op wanneer het nodig was. De voormalig PSV'er staat tegenover Stjepan Radeljic en de rechtsback van HNK Rijeka, die nooit op topniveau speelde, móét te pakken zijn voor Gakpo.

TOTO richt de Lekker Man-special deze keer op Gakpo: is de aanvaller goed voor twee schoten op doel? Dan pak je een quotering van 3.00! Normaliter staat deze quotering op ongeveer 2.20. De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar en de maximale inleg bedraagt maar liefst €20. 

Het Liverpool onder Slot speelt aantrekkelijk voetbal en pakt ook de punten, maar Gakpo zal hopen dat een sterke prestatie tegen Bosnië voor een omslagpunt zal zorgen. Na de interlandbreak staat middenmoter Nottingham Forest op het menu voor de Nederlander en Gakpo zal er alles aan doen om dan wel in de basis te staan. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust